Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

Naručivanje za preglede

Usluge
Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vodeća je oftalmološka ustanova u regiji koja pruža kompletnu uslugu.

Dijagnostika i tehnologija

Biomikroskop autotonometar autorefraktometar keratometar Sve naše ambulante moderno su opremljene konzolama s automatskim stolicama za pacijente i biomikroskopima za pregled oka pod uvećanjem.

Biomikroskop uredjaj za pregled detalja oka Svaka ambulanta ima kompjuterizirani automatski kerato-refraktometar koji očitava pacijentovu dioptriju koja se onda dodatno testira ispitivanjem čitanja na daleko uz probne okvire i stakalca različitih dioptrija. U svakoj se ambulanti nalaze standardizirane digitalne table za ispitivanje vidne oštrine na daleko te tablice za ispitivanje vidne oštrine na blizu.
Auto refraktometar Već 6 godina naši medicinski nalazi su u elektronskom obliku i pohranjuju se na serveru te su dostupni ljekaru iz svake ambulante, iz svake od naših očnih klinika. Ukoliko pacijent želi, može dobiti kopiju nalaza koji mu nedostaju. Slike pretraga također su pohranjene u digitalnom obliku.

Sve naše čekaonice su prostrane i opremljene ugodnim foteljama te aparatima za bezalkoholne napitke i sanitarnim čvorovima čija se urednost provjerava svakih sat vremena. Na čekaonici postoji info pult s radnicom kojoj se pacijenti mogu obratiti ukoliko imaju bilo kakvo dodatno pitanje.