Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

Naručivanje za preglede

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost

Proslava 20. godina Klinike Svjetlost

Proslava 20. godina Klinike Svjetlost
U veličanstvenom stilu obilježeno je 20 godina rada Klinike Svjetlost, a visoki uzvanici potvrdili su da je Klinika Svjetlost pozitivan primjer uspješnosti u poslovanju u Jugoistočnoj Evropi.
Zagreb 23.02. – Klinika Svjetlost obiljžila je 20 godina svoga rada. Svečanost je okupila više od 700 uzvanika, među njima i Predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, Predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, potpredsjednika Hrvatskog Sabora Milijana Brkića, ministra zdravstva Milana Kujundžića te izaslnika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Radu Bošnjaka. Svečanosti su nazočili i bivši predsjednici Republike Hrvatske Stjepan Mesić i Ivo Josipović, te tri bivša Predsjenika Vlade Franjo Gregurić, Zlatko Mateša i Jadranka Kosor.

“Često me pitaju zašto sam nazvao kliniku “Svjetlost”, a ne “Gabrić”. Zato što svjetlost predstavlja energiju i novi početak, dok tama predstavlja kaos. U svakom čovjeku se isto tako bore tama i svjetlost, tama u obliku straha i svjetlost kao želja za ostvarenjem snova. Nadam se da će vam svima Klinika “Svjetlost” pomoći da u životu uvijek hranite svoje želje”, u svom je govoru rekao profesor Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost.Predsjednica RH Grabar-Kitarović u svom je govoru istaknula da Klinika “Svjetlost” svojim primjerom odašilje jasnu poruku da se u Hrvatskoj može uspjeti te da, unatoč poteškoćama, Hrvatska može biti prirodno staniše uspjeha. – Primjer “Svjetlosti” vrlo je bitan danas kada se mladima u Hrvatskoj nameću besperspektivnost, instant-rješenja i imperativi uspjeha preko noći kao jedina alternativa. Postojani rast i razvoj jedini su siguran put za zadržavanje mladih, buđenje perspektive kroz osobni razvoj i napredovanje te usporedivost i konkurentnost na međunarodnom i regionalnom tržištu, istaknula je predsjednica. – Posebno me vesele uspjesi Klinike “Svjetlost” u susjednim državama koji upućuju na mogućnosti i potrebu kontinuiranog razvoja gospodarske suradnje, dodala je Grabar-Kitarović. 

Povodom 20. godišnjice Klinike Svjetlost, profesor Gabrić je uručio 20 priznanja za poseban doprinos u izgradnji Klinike Svjetlost. 
Naše doktorice dr. sc. Melisa Ahmedbegović Pjano i dr. Alma Biščević dobitnice su prestižne nagrade za izuzetan doprinos razvoju Klinike Svjetlost u SarajevuNakon službenog dijela uslijedio je zabavni program. Za odličanu atmoseferu pobrinuli su se Tereza Kesovija, Petar Grašo, Toni Cetinski te dečki iz Paganini bend koji su svojim repertoarom rasplesali salu.