Klinika Svjetlost

Naručite se za pregled online

Naručivanje za preglede

Novosti

Aktualna događanja i novosti klinike Svjetlost

Kongres Europskog udruženja doktora za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju (ESCRS)

Kongres Europskog udruženja doktora za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju (ESCRS)
Prisustvovanjem stručnim predavanjima i sudjelovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori su imali priliku razmijeniti iskustva i znanja s najvećim oftalmološkim ekspertima.
 
Zimski sastanak, 24. po redu, Europskog udruženja liječnika za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju (ESCRS) u saradnji s Marokanskim društvom za implantaciju i refraktivnu hirurgiju (SAMIR), održan je od 21. do 23. februara u Maroku
Kongres je privukao više od 1.940 sudionika iz 73 različite zemlje i time opravdao titulu najrenomiranijeg i najvećeg europskog oftalmološkog skupa.

 „Drago nam je što smo prvi put održali naš sastanak na afričkom kontinentu i što su nam se pridružile kolege iz SAMIR-a, marokanskog Društva za implantacijsku i refraktivnu kirurgiju“, rekao je profesor Rudyi MMA Nuijts, predsjednik Europskog udruženja liječnika za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju .

Prisustvovanjem i vođenjem stručnih predavanja, kao i sudjelovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori imali su priliku razmijeniti praktična iskustva i stručna teoretska znanja s najvećim oftalmološkim ekspertima.

Na ovaj način potvrdili smo da smo ustanova koja konstantno radi na profesionalnom i osobnom razvoju, kao i činjenicu da smo vodeći u svijetu kada je riječ o uvođenju novih tehnologija i razvoja novih metoda operacija.